Habita

Habita Print

Habitan suomalaiset asiakkaat saavat nyt entistä paremmin mahdollisuuden asunnon hankintaan ulkomailta.

Lentokeskus

Lentokeskus on Habitan yhteistyökumppani.

Etsitkö asuntoa ulkomailta?

HABITA on jo valmiina paikalla. Olemme ainoana suomalaisena kiinteistönvälittäjänä avanneet toimistot Espanjan Costa Blancalla ja Turkin Alanyassa. Ja lisää tulossa.

Teemme aktiivista yhteistyötä asuntosektorin ammattilaisten kanssa kohdemaissamme. Varmistamme myös, että saat saman laadukkaan palvelukokonaisuuden kuin asioidessasi kanssamme Suomessa.

Asunnon osto ulkomailta on nyt erittäin ajankohtainen. Markkinoilla vallitsee ostajan markkinat, mutta trendi on jo muuttumassa. Habitan avulla voit löytää vielä todellisia tarjouksia aurinkoisista kohdemaistamme niin Espanjassa, Turkissa kuin Thaimaassa. Katso hintoja. Alkaen jopa 20.000 €! Oma asunto aurinkoisessa etelässä.

Tule ja kerro toiveesi unelma-asunnostasi. Me etsimme sinulle sen. Saat samalla mukaasi uudet Turkin ja Espanjan asunto-osto-oppaat. Kysy myös ostotoimeksiantoa. Samalla voit keskustella kanssamme asuntosi myynnistä ensin täällä Suomessa. Pyydä heti ilmainen arvio.

Avustamme edullisen matkan ja majoituksen järjestelyissä. Mahdollisuus myös koeasumiseen. Kysy lisää. Soita heti 010 585 5760.

Kaikki kauppaan liittyvät käytännön asiat voit hoitaa suoraan toimistollamme Suomessa. Teemme kaiken helpoksi sinulle, noudat vain uuden asuntosi avaimet edustajaltamme kohdemaassa kaupanteon jälkeen. Olemme siellä sinua varten.

Tutustu tarjontaamme nettisivuillamme tai Oikotie.fi ja Etuovi.com sivustoilla tai facebookissa.


   

Esimerkkejä uusista kohteistamme

Oletko aikeissa myydä asuntosi? Soita meille numeroon 010 5855 010*. Tai lähetä tekstiviesti ARVIO numeroon 16141.

Loma-asunto ulkomailta

Kun tiedät mitä olet etsimässä, soitto meille riittää, 010 585 5760 tai yhteydenottopyyntö.

Habitan edustajalta saat lisätietoa kaikista asunnon ostoon ja myyntiin liittyvistä toimenpiteistä.

Ladataan...
Ladataan...
Sulje
Sulje

Pyydä maksuton asuntoarvio allaolevalla lomakkeella, soita numeroon 010 5855 010* tai lähetä tekstiviesti ARVIO numeroon 16141.

Täytä puh. tai sähköpostiosoite